Soutěže APF


Starší sezóny:

Povinná i doporučená opatření od 8. října 2020


Provoz podzimní části sezony 2020/21  nepřerušen. Veškeré zápasy v rozpisu na webu platí, hraje se na všech třech hřištích.
Na základě usnesení vlády ČR a vyhlášení nouzového stavu zavádíme s okamžitou platností a do odvolání tato povinná opatření:
  • Utkání se mohou zúčastnit jen hráči (max. počet 12 hráčů) na soupisce, 2 členi (vedoucí, trenér) realizačního týmu musí být zapsáni v zápise o utkání a maximálně dva rozhodčí. Ostatní (fanoušci, rodina, spoluhráči nezapsaní v zápise) nemohou být v areálu hřišť. Mohou se však pohybovat v prostoru za plotem.

  • Vstup na utkání bude povolen až po odchodu hráčů hrajících zápas před. Vstupovat na utkání je možné z druhé strany areálu (od Domečku). Odchod ze zápasu je možný standardně vstupy blíže k restauraci. (viz obrázek)

  • Pokud se ve vašem týmu, popř. okolí objeví jakýkoliv pozitivní test na Covid, popř. nařízená karanténa - zástupce týmu je povinen nás o tomto neprodleně upozornit na mail ok@futsalpm.cz

Dále na základě usnesení vlády ČR a vyhlášení nouzového stavu doporučuje týmům:
  • Nevyužívat prostoru šaten a sprch. Šatny budou samozřejmě v provozu. Doporučujeme jejich používání maximálně na převlečení. Pohyb v těchto prostorech bude od 9. 10. na vlastní nebezpečí. 

  • Dle nařízení pronajímatele je vstup do prostor šaten a budovy povolen pouze v roušce.
Věřím, že naše rozhodnutí a doporučení chápete. Jde nám především o zajištění bezpečí našich členů, ale i možnost kvalitně odehrát podzimní část v této nelehké situaci.
Současná situace se může změnit dalšími kroky vlády ČR. Nejbližší další omezující scénář nás čeká v pátek 9. 10. 2020. Případná další rozhodnutí budeme předávat na náš web, Facebook a Instagram.
Přidejte sebe i hráče do skupiny - Futsal v Plzni FANS
Sledujte nás na Instagramu - Futsal v Plzni
Sledujte nás na Facebooku - Futsal v Plzni