Soutěže APF


Starší sezóny:

Vánoční pauza skončila! O víkendu znovu zavážeme sálovky


Tak a je tu rok 2019. Všem všechno nejlepší a ať se Vám vyhýbají zranění.

Pauza skončila. Všichni mají za sebou spousty řízků, cukroví, vánočních večírků a oslavu nového roku. Bylo toho jistě hodně. Někdo ještě dokázal v pauze poskládat tým na nějaké ty turnaje. Teď už je pro některé čas se vrátit do futsalové reality. O víkendu 5. a 6. ledna se znovu rozjedou zimní soutěže Krajský přebor a Pohár APF.

Krajský přebor: Soutěž je po 7.kole za poslední roky nejvyrovnanější. Desátý tým tabulky dělí od prvního místa šest bodů. Vše je otevřené a zbývá ještě 8 zápasů v základní části. Do Play-off postupuje 8 týmů. O tomto víkendu se znovu můžeme těšit na souboj prvního se druhým. FC Remi se potkají v neděli 6.1.2019 od 14 hodin s druhým UFK Slavoj (hala Lokomotivy 3). Překvapením soutěže je v současné době tým Wankers, který okupuje třetí místo. Dalším černým koněm soutěže je Bee Sting, který je osmý, ale dokázal sebrat body favoritům. Určitě za zmínku stojí tým Uklizenozavás. Na začátku soutěže to bylo jedno velké trápeníl, ale nyní čtyři výhry v řadě a skok na páté místo.

Nejlepším střelcem je se 10ti góly Patrik Denk, který hraje za Del Fuego Holýšov. Avšak má náskok jen jednoho gólu. Bránkářům vévodí Marek Rychna, který má průměr 0,7 gólu na zápas, ale odchytal jen tři zápasy. Asistence zatím vede Petr Bendl z týmu Czech Made, který 7x přihrál spoluhráčům na sálovky. Kanadské bodování vede Patrik Denk za 10 gólů a 6 asistencí.

Tabulka Krajského přeboru ZDE

Pohár APF: Soutěž je rozdělena na tři skupiny po 9ti týmech. Zápas ve skupině se hraje na 1x25 minut. Což samozřejmě může přinést i překvapení. Ve skupině A a i ve všech ostatních mají všichni odehrána dvě utkání. Tabulka ZDE. Zatím nejvyšší výhra v letošním roce je právě v této skupině a to Kojak - Hurikáni 9:0. Ve skupině B za zmínku stojí výhra Splávku nad DABem 4:1. Tabulka ZDE. Skupina C je také zajímavě rozehrána a je v ní i obhájce Jerigo 1994 Plzeň, který zvládl obě utkání a obě vyhrál. Tabulka ZDE

 

Autor: MS