Soutěže APF


Starší sezóny:

Chcete trénovat přes zimu? Využijte nová hřiště v Area D


V pátek 2. října 2020 se otevřela nová hala s dvěma futsalovými hřišti. 
Právě Area "D" - centrum sportu a zábavy se stalo naším novým partnerem a naše týmy tak mají možnost zarezervovat si hřiště jak krátkodobě na přátelák, nebo dlouhodobě na tréninky.

Pokud máte zájem, rezervace ZDE: https://rezervace.area-d.cz/

A právě v pátek proběhla zkouška terénu a máme několik názorů od našich týmů.

FC Brush: Trošku nás na začátku zmátla nejednotná barva povrchu, ale je to o zvyku. Je tam takový jemně hrubý povrch a vůbec to v sálovkách neklouže. Překvapilo nás, že ke stěnám od hřiště je dostatek místa.

Tigons: Hřiště jsou super. Osvětlení je zvláště řešené, ale nevadilo to.

FC DAB: Hřiště jsou dobře vyřešeny a těšíme se na další využití těchto prostor.

A proto již nyní se nám ozvalo spousta týmů, která by možnost pronájmu využila. Využívejte prosím pronájem dle rezervačního systému a pokud se chcete na něco zeptat pište na info@area-d.cz

Hřiště mají rozměry 18x36m. Dle dostupných informací bude v budoucnu dopolední pronájem do 16 hodin za 250 Kč / hodina a pak 500 Kč / hodina. Nyní zřejmě mají do nějaké doby startovací cenu 100,- / hodina.

Samozřejmě můžete vzít i své ratolesti, které se dokážou naplno vyblbnout na prolézačkách, trampolínách. Jsme rádi, že tento projekt v Plzni existuje a věříme, že se Area D stává v Plzni opravdovým centrem sportu a zábavy. Určitě nejen možný pronájem pro naše týmy je cílem našeho společného partnerství a brzy zase přineseme nějaké novinky pro členy APF.