Soutěže APF


Starší sezóny:

Přesouváme se na nový web

Přesouváme se na nový web
Chceme vás informovat, že přecházíme na nový web, který naleznete na adrese www.futsalvplzni.cz. Je to náš krok vpřed, ale pokud jste zvyklí chodit na naši starou stránku www.futsalpm.cz, nebojte se, budete automaticky přesměrováni na nový web.

Ti z vás, kteří se účastnili krajské soutěže loni, už mají zkušenost s tímto přechodem, ale pro týmy z města to může být novinka. Z toho důvodu vás prosíme, abyste měli s novým webem trochu trpělivosti, protože ho během podzimní části budeme neustále vylepšovat.


Vaše nápady, podněty a připomínky jsou pro nás velmi cenné. Pokud si všimnete nějaké chyby nebo máte nápad na zlepšení, neváhejte nás kontaktovat na adrese sinkule@futsalpm.cz. Budeme se snažit reagovat co nejrychleji.

Během podzimního hraní budeme testovat veškerá vylepšení a nové přístupy do administrace týmu. Naše cílem je zajistit, aby web co nejlépe vyhovoval nám všem.

Rozpis, výsledky a zápasy na novém webu jsou již plně funkční, a věříme, že vám poskytnou všechny potřebné informace. Pokud byste přesto měli nějaké dotazy nebo potřebovali pomoc, neváhejte nás kontaktovat.

Tak přejeme všem příjemné futsalové víkendy a úspěšnou podzimní sezónu!