Soutěže APF


Starší sezóny:

Přihlašujte Pohár APF

Přihlašujte Pohár APF
Organizační informace k novému ročníku poháru APF.

PŘÍHLÁŠKA - ZDE


Maximum týmů: 27, Uzávěrka přihlášek je 1. 11. 2023


Hrací systém: Základní část se odehraje jednokolově každý s každým ve 3 skupinách. Hrací doba 1 x 25 min. Týmy na 1. až 5. místě skupiny postupují do následného play off, spolu s nimi nejlepší na 6.místě. Osmifinále se hraje na jeden zápas 2 x 25 minut, čtvrtfinále a semifinále na dva zápasy 2 x 25 minut. Finále (jediný zápas).


Startovné: 4.000 Kč (Ze startovného se hradí veškeré náklady základní části vč. pohárů a cen pro první týmy. Úhradu play-off již nezajišťuje APF, ale náklady jsou ve startovném.)


Hrát se bude na Lokomotivě. Hrací dny jsou sobota a neděle. Hraje se od prosince 2023 do března 2024.


Uzávěrka soupisek bude doplněna.


Termíny: Přes tento formulář se můžete přihlásit do poháru APF, který se hraje během zimní přestávky městských soutěží. Tým je přihlášen, pokud se přihlásí v tomto formuláři a poté po informaci zaplatí startovné na účet. Termíny zápasů v poháru APF jsou závazné a nelze je odložit, pokud víte, že některý z víkendů jste celý tým mimo, napište to do vytvoření rozpisu na stk@futsalpm.cz, v případě možností bude k tomuto přihlédnuto. Na svoji soupisku do poháru APF je možné zapsat jakéhokoliv hráče, který nehraje v poháru za jiný tým. V poháru APF nelze hostovat. Zároveň se na vaši soupisku nepropíší hráči z Krajské soutěže, vaši hosti ani hráči z B, C týmu, ty je nutné na soupisku doplnit. Je možné zaregistrovat i nové hráče, kteří budou přiřazeni na jarní část soupisky.


Povinnosti: V poháru APF je povinnost mít chrániče a stejné dresy, jinak hráč nebude připuštěn k utkání. Při shodné barvě dresů je možné využít rozlišovák. Jediná povolená obuv jsou sálovky.