Soutěže APF


Starší sezóny:

Informace k rozpisu zápasů (podzim 2024)

Informace k rozpisu zápasů (podzim 2024)
V sekci Rozpis nyní najdete kompletní přehled podzimních zápasů sezóny 2024/25. Jak jste si možná všimli, u některých týmů nebylo dodrženo preferované časové nastavení domácích utkání a některé zápasy byly dokonce přesunuty na jaro.

Důvodem jsou stavební úpravy, které budou probíhat na Slavii od poloviny září do konce roku. Tyto úpravy zahrnují mimo jiné výměnu povrchu na jednom z hřišť, následné zastřešení a úpravy zázemí. Věříme, že tato opatření výrazně zlepší podmínky pro všechny venkovní soutěže.

Z výše uvedených důvodů máme pro podzimní část k dispozici pouze dvě hřiště, což nás přinutilo přijmout různá opatření týkající se preferencí domácích utkání, návaznosti zápasů týmů A a B, a také délky samotné podzimní části. Stejně jako v předchozích sezónách mají všechny týmy možnost požádat o odložení zápasů podle pravidel uvedených v soutěžním řádu, ale rádi bychom vás požádali, abyste této možnosti využívali pouze ve výjimečných případech. Všechna odložená utkání budou odehrána až na jaře a zatím není jasné, zda stavební práce nebudou pokračovat i v tomto období.

V případě dotazů nás prosím kontaktujte na stk@futsalpm.cz

Děkujeme za pochopení a těšíme se na setkání na hřišti ⚽.