Soutěže APF


Starší sezóny:

Přihlašujte Pohár APF

Přihlašujte Pohár APF
Přihlášky do ročníku 2024/25 zimního Poháru APF byly právě spuštěny!

PŘIHLÁŠENÍ DO SOUTĚŽE ZDE


Maximum týmů: 27, Uzávěrka přihlášek je 21. 11. 2024


Hrací systém: Základní část se odehraje jednokolověkaždý s každým ve 3 skupinách. Hrací doba 1x 25 min. Týmy na 1. až 5. místě skupiny postupují do následného play off, spolu s nimi nejlepší na 6. místě. Osmifinále se hraje na jeden zápas 2x 25 minut, čtvrtfinále a semifinále na dva zápasy 2x 25 minut. Finále (jediný zápas).


Startovné: 4.000 Kč (tým je přihlášen až po zaplacení startovného)

(Ze startovného se hradí veškeré náklady základní části vč. pohárů a cen pro první týmy. Úhradu play-off již nezajišťuje APF, ale náklady jsou ve startovném.)


Hrát se bude na v halách TJ Lokomotiva Plzeň. Hrací dny jsou sobota a neděle. Hraje se od prosince 2024 do března 2025. Uzávěrka soupisek 30.11.2024. Předpokládaný start soutěže je naplánován na víkend 07. - 08.12.2024. V Poháru APF není povolen start hráčům hrajícím futsalovou soutěž organizovanou FAČR či jinou futsalovou soutěž pod profesionální smlouvou.


Přes výše uvedený odkaz se můžete přihlásit do poháru APF, který se hraje během zimní přestávky městských soutěží. Tým je přihlášen, pokud se přihlásí v tomto formuláři a poté po informaci zaplatí startovné na účet. Termíny zápasů v poháru APF jsou závazné a nelze je odložit, pokud víte, že některý z víkendů jste celý tým mimo, napište to do vytvoření rozpisu na stk@futsalpm.cz, v případě možností bude k tomuto přihlédnuto. Na svoji soupisku do poháru APF je možné zapsat jakéhokoliv hráče, který nehraje v poháru za jiný tým. V poháru APF nelze hostovat. Zároveň se na vaši soupisku nepropíší hráči z Krajské soutěže, vaši hosti ani hráči z B, C týmu, ty je nutné na soupisku doplnit. Je možné zaregistrovat i nové hráče, kteří budou přiřazeni na jarní část soupisky.


Povinnosti: V poháru APF je povinnost mít chrániče a stejné dresy, jinak hráč nebude připuštěn k utkání. Při shodné barvě dresů je možné využít rozlišovák. Jediná povolená obuv jsou sálovky.


Kompletní propozice Poháru APF jsou k nahlédnutí v Dokumentech. V případě dalších dotazů pište na stk@futsalpm.cz.